Composiet biedt architecten vormvrijheid

Vele architecten hebben inmiddels de voordelige eigenschappen van composiet ontdekt en kiezen er steeds vaker voor om hun ontwerp in composiet te laten uitvoeren. Juist in de architectuur is composiet een goede materiaalkeuze. Door zijn vormvrijheid biedt composiet een grote mate van ontwerpvrijheid. Advantage Composite BV is een van dé experts op het gebied van custom made toepassingen van composiet in de (weg- en water)bouw.

Wij kunnen u tijdens uw project op verschillende manieren van dienst zijn. Door onze expertise kunnen wij u helpen bij de conceptontwikkeling, de engineering van uw ontwerp maar ook ondersteunen bij een gedetailleerde uitwerking.

Advantage produceert en begeleidt

Heeft u al een ontwerp met tekeningen, dan is het ook mogelijk dat Advantage Composite BV de productie begeleidt. Ook kunnen wij de complete projectleiding van de bouw op ons nemen. Wij zorgen voor een helder en uitvoerbaar plan. We brengen risico’s, voortgang en resultaten in beeld, stellen orde op zaken. We voegen innovatie en duurzaamheid toe aan uw project. Maatwerk is ons sleutelwoord.

Composiet combineert met hout en staal

Composiet is goed te combineren met meer traditioneel toegepaste materialen zoals hout en staal. Dit vereenvoudigt de montage. Hierdoor komt u tot ontwerpen en oplossingen die u wellicht eerst niet voor mogelijk had gehouden. Daar waar traditionele materialen niet toegepast kunnen worden, kunt u composiet inzetten.

Daarnaast is composiet duurzaam en heeft lage onderhoudskosten doordat het weer- en waterbestendig is en een hoge chemische bestendigheid heeft. Composiet heeft een hoge sterkte, draagkracht, stijfheid, laag gewicht, isolerend en is zeer geleidend. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en een offerte te laten maken.