Bouw

Composiet is zeer geschikt voor diverse toepassingen binnen de bouwsector. Bekende toepassingen van composiet in de bouwsector zijn luifels, dakelementen, gevelbekleding en plafondelementen.

Wij werken regelmatig samen met ontwerpers, architecten en aannemers om hoogwaardige en juist unieke oplossingen te bedenken. Door zijn hoge sterkte, lage gewicht en vormvrijheid biedt composiet u mogelijkheden en toepassingen die u wellicht eerst niet voor mogelijk had gehouden. Composiet is daarnaast duurzaam en onderhoudsvrij.

Ervaring in maatwerk

Voor ieder van onze opdrachtgevers leveren wij een product op maat. Of het nu gaat om een compleet product inclusief fabricage en montage, conceptontwikkeling of engineering van uw composiet-oplossing, Advantage Composite BV staat u graag bij. Ook als het gaat om materiaaladvies, het uitvoeren van sterkteberekeningen of het vervaardigen van een 2d of 3d tekening.

Advantage Composite BV is ook uw partner voor complete projectbegeleiding. Wij zorgen voor een helder en uitvoerbaar plan, brengen risico’s, voortgang en resultaten in beeld, stellen orde op zaken en voegen innovatie en duurzaamheid toe aan uw project.

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken en een offerte aan te vragen