Specialist

Advantage Composite BV is specialist op het gebied van custom made oplossingen voor de civiele en bouwsector. Dankzij ruime ervaring in en kennis van de branche zijn we in staat uw project tot een succes te maken.

Expertise

Advantage Composite BV verzorgt voor u de conceptontwikkeling, engineering, projectbegeleiding, fabricage en montage van diverse materialen, met als specialisme composiet.

Via schetsen, ontwerpen en tekeningen zijn wij in staat om technische tekeningen (2D en 3D) te maken, de vormgeving te visualiseren, overzichtstekeningen met aansluitdetails en productietekeningen te produceren, al dan niet met sterkte- en stijfheidsberekeningen. Door onze expertise kunnen wij op basis van uw vereisten de ideale materiaalsamenstelling vaststellen.

Composiet

Composiet is een vezel versterkte kunststof. De toepassing ervan is zeer geschikt vanwege zijn eigenschappen (hoge sterkte, draagkracht, stijfheid, laag gewicht, isolerend en geleidend, vormvrijheid en zeer lage CO2 footprint).

Composiet is erg duurzaam en heeft lage onderhoudskosten doordat het weer- en waterbestendig is en een hoge chemische bestendigheid heeft.

Door zijn vormvrijheid is er bij het gebruik van composiet een grote mate van ontwerpvrijheid.

Composiet is goed te combineren is met materialen als hout en staal, wat de montage vereenvoudigd.