Mooi en duurzaam voor de industrie

In de industriële sector is composiet uitermate geschikt als materiaal. De eigenschappen van composiet zijn dusdanig dat ze goed kunnen worden gebruikt in industriële toepassingen. Bekende voorbeelden zijn machinekappen en bekistingen. Composiet kan uitstekend gecombineerd worden met staal en hout.

Logische keuze

Met name de hoge sterkte, stijfheid, het lage gewicht, de isolerende en niet geleidende eigenschappen maken het materiaal tot een logische keuze. Composiet is door zijn hoge mate van vormvrijheid gemakkelijk te verwerken.

Al onze composiet oplossingen zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Voor ieder van onze opdrachtgevers leveren wij een product op maat. Of het nu gaat om een compleet product inclusief fabricage en montage, conceptontwikkeling of engineering van uw composiet-oplossing. Advantage Composite BV staat u graag bij. Ook als het gaat om materiaaladvies, het uitvoeren van sterkteberekeningen of het vervaardigen van een 2d of 3d tekening. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt.